Voorjaar bij Style Hunters

In november zijn we voor een week naar Gambia geweest. Volgens onze mannen hadden wij een weekje rust nodig. Je begrijpt dat wij niet hebben tegen gesputterd. En het was heerlijk om er een week tussen uit te zijn en ook indrukwekkend. In onze winkel vind je de invloeden uit Gambia terug in de meegebrachte authentieke kleurige tafelkleden. Style Hunters heeft tevens een familie gesponsord zodat een waterput gebouwd kon worden! 

Inmiddels zijn we al weer volop bezig om onze winkel te ontwikkelen en onze klanten kring te laten groeien. We hebben geleerd dat wanneer we deelnemen aan fairs en markten in de regio dat mensen n.a.v. het markt bezoek vaak nieuwsgierig worden naar onze winkel. Zo kunnen we dus steeds meer mensen enthousiast maken voor ons concept. Dat is namelijk om op een laagdrempelige manier toch "hip & happening" te zijn. Mensen kunnen bij ons workshops volgen zo dat ze zelf kennis kunnen maken met krijtverf en het restylen van meubelen. Het is altijd zo leuk om te zien dat een cursist voorzichtig begint aan een klein projectje en dan na anderhalf uur de deur uit gaat vol plannen en interieur inspiratie! Daar krijgen wij ook weer energie van..

Eind februari staan we op het foodfestival "de Culinaire Verleiding" We gaan sfeer eilandjes plaatsen met gerestylde stoere meubelen en uiteraard zullen vele olievat statafels de fair  op gaan leuken! Zelf zijn we ook drie dagen aanwezig. Benieuwd wat voor een gevolgen dit zal hebben voor onze goede voornemens..

Het voorjaar zit al in de lucht en ook in de winkel zijn we druk bezig om alles weer wat lichter luchtiger en frisser aan te kleden. Niets is leuker dan pallets met ingekochte artikelen uit te pakken en de winkel te updaten. De bloemen en bloesem takken van PtMd zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Het mooie is dat ze dus jarenlang mooi blijven zonder dat je ze water hoeft te geven! En laat dat nu net iets zijn wat ons heel goed uit komt! Langzaam maar zeker worden steeds meer planten in huis vervangen door "neppers". En dan bedoel ik niet die synthetisch rose begonia's die stof lopen te verzamelen en verkleuren in de vensterbank. Het botanische aanbod bij ons in de winkel wordt door menigeen even voorzichtig betast en gecontroleerd op echtheid. Ik zou zeggen: kom zelf eens een kijkje nemen en laat je inspireren!

« Terug naar het nieuws overzicht

Nieuwste woonblog

Voorjaar bij Style Hunters
In november zijn we voor een week naar Gambia geweest. Volgens onze mannen hadden wij een weekje rust nodig. Je begrijpt dat wij niet hebben tegen gesputterd. En het was heerlijk om er een week tussen uit te zijn en...

Adverteren

Woongenot.nl biedt een overzicht van woonwinkels, wilt u ook met uw bedrijf op onze site adverteren?
Meld uw winkel aan voor plaatsing.